Κατηγορίες
hour

Συσκευή θερμικής απεικόνισης PULSAR Axion XQ38

PULSAR Axion XQ38
Views: 35 Κατασκευαστής: PULSAR
Κωδικός Προϊόντος: V77427
SKU : V77427
Διαθεσιμότητα: Προπαραγγελία
0 Product(s) Sold
Τιμή Λιανικής :

1.990,00€

Τιμή WEB :
1.990,00€
Ποσότητα: Καλάθι

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ PULSAR Axion XQ38

Φορητή συσκευή Θερμικής απεικόνισης που λειτουργεί με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (APS5). Ξεπερνά εμπόδια όπως ομίλη, καταχνιά, βροχή, χιόνι. Ιδανική συσκευή παρατήρησης για Σώματα Ασφαλείας, διασώστες, αναζήτηση σε εξωτερικό περιβάλλον, ναυτιλία. Μέγιστη απόσταση παρατήρησης 1350 μέτρα.
Αδιάβροχη σύμφωνα με το πρότυπο IPX7 για να μπορεί να λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Εξαιρετικός αισθητήρας 17μm με ανάλυση 384x288 και NETD 40mK εξασφαλίζει την αναλυτική αναγνώριση ακόμα και στις
πιο δύσκολες συνθήκες. Σε συνδυασμό με τον αντικειμενικό φακό F38/1.2 μπορεί να εντοπίσει αντικείμενο ύψους 1,8m μέχρι και τα 1350 μέτρα !

Ιδανική για : Ασφάλεια, Αναζήτηση, Διάσωση, Περιπολία, Αναψυχή, Αθλήματα

Γενικά Χαρακτηριστικά  
- Υψηλής ευαισθησίας αισθητήρας θερμικής απεικόνισης
- Ελαφρύ και ανθεκτικό περίβλημα κράματος μαγνησίου
- Η απόσταση ανίχνευσης ξεπερνά τα 1300 μέτρα
- Εγγραφή βίντεο και φωτογραφιών
- Τεχνολογία ενίσχυσης εικόνας Γρήγορη εκκίνηση 5 δευτερολέπτων
- Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7
- Οθόνη Full-Color, HD AMOLED
- Σύστημα μπαταρίας B-Pack mini APS5 
-  4 Τρόποι παρατήρησης 
-  8 Παλέτες χρωμάτων
- Μεταβλητό ψηφιακό ζουμ από 3,5x έως 14x
- Λειτουργία Picture-in-Picture
- Wi-Fi. Ενσωμάτωση με συσκευές iOS και Android
- Σταδιαμετρικό σύστημα μέτρησης της απόστασης


 ♦ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ
Ο αισθητήρας θερμικής απεικόνισης 384x288 @ 17 μm του Axion XQ με NETD 40mK εξασφαλίζει τέλεια αναγνώριση λεπτομερειών ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες όταν η θερμική αντίθεση είναι χαμηλή. Οι μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας θα είναι ορατές κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων, της ομίχλης ή του κρύου πρωινού στις πιο δύσκολες συνθήκες για τη θερμική απεικόνιση.

♦ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ
Το περίβλημα από ελαφρύ κράμα μαγνησίου εξασφαλίζει υψηλή δομική ακαμψία και ανθεκτικότητα. Το μικρό βάρος το καθιστά ιδανική επιλογή για μεγάλα εξωτερικά ταξίδια όταν απαιτείται μία ελαφριά αλλά ικανή συσκευή θερμικής παρατήρησης.

 ♦ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1300 μέτρα
Ένας ισχυρός αντικειμενικός φακός F38 / 1.2 σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα θερμικής απεικόνισης 384x288 @ 17 μm παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ανίχνευσης. Ένα τυπικό αντικείμενο ύψους 1,8 μ. μπορεί να ανιχνευθεί έως και 1350 μέτρα μακριά σε απόλυτο σκοτάδι.

♦ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής βίντεο είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα όσον αφορά τη μαγνητοσκόπηση ή τη λήψη φωτογραφιών από εμπειρίες που μπορεί να συμβούν μια φορά στη ζωή. Με ένα πάτημα του κουμπιού REC καταγράφει βίντεο που μπορούν να μοιραστούν εύκολα με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς. 16 Gb  εσωτερικής μνήμης παρέχουν πολλές ώρες εγγεγραμμένου βίντεο και χώρο για χιλιάδες φωτογραφίες.

♦ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Η ιδιόκτητη τεχνολογία Image Boost της Pulsar αποτελείται από αλγόριθμους λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τη σαφήνεια και τη συνολική λεπτομέρεια της εικόνας. Το Image Boost οδηγεί σε ευκρινέστερο, πιο λεπτομερές οπτικό πεδίο και βελτιωμένες δυνατότητες αναγνώρισης αντικειμένων.

♦ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ IPX7
IPX7 αδιάβροχη για προστασία από ισχυρές βροχοπτώσεις, χιόνι ή άλλες βροχοπτώσεις. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα, ακόμη και μετά από βύθιση σε έως 1 μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά !

♦ ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, HD AMOLED
Η νέα οθόνη HD προσφέρει ευκρινές, πλούσιο σε αντίθεση, έντονα χρωματικό οπτικό πεδίο, η τεχνολογία AMOLED εξασφαλίζει άψογη, ρευστή απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και εξοικονόμηση ενέργειας.

♦ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ B-Pack mini APS5
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion υψηλής χωρητικότητας γρήγορης αλλαγής προσφέρει 6 ώρες χρόνου λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Η γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση της μπαταρίας σε συνδυασμό με την άμεση εκκίνηση εξασφαλίζουν συνεχή παρακολούθηση χωρίς διακοπές. Ένα συνηθισμένο Power Bank μπορεί
να συνδεθεί μέσω της υποδοχής USB Type-C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερική πηγή τροφοδοσίας.

♦ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ
Η βελτιστοποίηση εικόνας πρέπει να πραγματοποιείται ανάλογα με την περιβαλλοντική τοποθεσία και τις συνθήκες. Τα βουνά, οι πόλεις και τα δάση έχουν διαφορετικές
θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Προκειμένου να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας, ορισμένες ρυθμίσεις έχουν βελτιστοποιηθεί και συγκεντρωθεί σε προφίλ. 
Ως αποτέλεσμα, η βελτιστοποιημένη απεικόνιση σε διάφορες συνθήκες είναι ευκολότερη. Η προεπιλογή αναγνώρισης είναι μια άλλη επιλογή βέλτιστης απεικόνισης που
καθιστά την αναγνώριση ευκολότερη, ακόμη και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.


♦ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΑΠΟ x3,5 ΕΩΣ  x14
H ψηφιακή μεγέθυνση, έως και 14x, παρέχει βελτιωμένη εστίαση και καλύτερη συνολική αναγνώριση αντικειμένων σε σημαντικές αποστάσεις. Το ζουμ αλλάζει είτε
σταδιακά σε βήμα 2x είτε συνεχώς για ένα πραγματικά βέλτιστο, προσαρμοσμένο οπτικό πεδίο για συγκεκριμένη κατάσταση.


♦ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Το Picture-in-picture εμφανίζει μια μεγεθυμένη εικόνα στο πάνω-κέντρο 10% του συνολικού οπτικού πεδίου για ακριβή μεγέθυνση σε ένα αντικείμενο ενδιαφέροντος.


♦ ΠΑΛΕΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Η παλέτα 8 χρωμάτων βελτιώνει την προβολή σε διάφορες συνθήκες. Ενώ η κλασική λειτουργία White Hot είναι εξαιρετικά ευέλικτη, το Hot Black συχνά προτιμάται για την
ανίχνευση άγριας ζωής τη νύχτα. Το Red Monochrome βοηθά στη μείωση ή την αποτροπή της εξόδου του φωτισμού από τον προσοφθάλμιο. Η σέπια βελτιώνει συχνά την
παρατήρηση μεγάλης εμβέλειας, ενώ το Red Hot, το Rainbow και το Ultramarine ενισχύουν τις διαφορές θερμοκρασίας διαφόρων χαρακτηριστικών αντικειμένων. Το Violet βοηθάει στον ταχύτερο εντοπισμό αντικειμένων.


♦ ΣΤΑΔΙΑΜΕΤΡΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ
Ο σταδιαμετρικός ανιχνευτής απόστασης είναι μια δυναμική κλίμακα εύρεσης της απόστασης που αποσκοπεί στον προσδιορισμό της κατά προσέγγιση εμβέλειας σε αντικείμενα με γνωστό ύψος 1,7 m (ελάφια), 0,7 m (αγριογούρουνο) και 0,3 m (κουνέλι).

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: