Πολιτική Εχεμύθειας

Πολιτική Εχεμύθειας

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.aktinion.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προϊόντα, το e-mail σας κ.λπ. Με την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κοινοποιήσεις προς εσάς δύνανται να γίνονται και στην δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην εταιρεία και οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται από αυτή, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους με την Εταιρεία συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων τους για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναλλαγής τους με αυτήν, καθώς επίσης και της διαβίβασης για το σκοπό αυτό των στοιχείων τους σε υπαλλήλους της Εταιρείας.

Η ΑΚΤΙΝΙΟΝ ΑΕΒΕ με κανέναν τρόπο ΔΕΝ δημοσιοποιεί, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί, και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να προβεί σε διόρθωση των προσωπικών του στοιχείων ή και να περιορίσει ή ακυρώσει τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.aktinion.gr να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές κ.λπ. με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή μέσω του τηλεφώνου. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Δήλωση εμπιστευτικότητας

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το Kατάστημα μας χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.