Κατηγορίες
Hours
facebook

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

TELCO i-218
Views: 203 Κατασκευαστής: Telco
Κωδικός Προϊόντος: i-218
SKU : 099602
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3 Product(s) Sold
Τιμή Λιανικής :

19,90€

Τιμή WEB :
19,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Αυτός ο ασύρματος συναγερμός - ειδοποιητής εισόδου - εξόδου, είναι σετ 2 τεμαχίων πομπός - Δέκτης φορητός και λειτουργεί χωρίς καλώδια και ρεύμα !
Μοναδικος ασύρματος συναγερμός ειδοποιητής που εντοπίζει τον κλέφτη πριν παραβιάσει το σπίτι σας με την βοήθεια του ανιχνευτή ραντάρ !
Είναι ένας ασύρματος ειδοποιητής εισόδου - εξόδου, ένα έξυπνο ασύρματο σύστημα προειδοποίησης πριν ακόμα παραβιασθεί ο χώρος σας όταν ο κακοποιός βρίσκετε στην βεράντα σας, τον κήπο σας κ.λ.π.
Μία συσκευή τριπλής λειτουργίας, ασύρματος ειδοποιητής εισόδου -εξόδου, ασύρματο κουδούνι !
Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι ο φορητός δέκτης εκτός από ηχητική έχει και οπτική ειδοποίηση ανάβοντας λαμπάκι, το χαρακτηριστικό αυτό είναι ουσιώδες για χρήση από άτομα που έχουν πρόβλημα ακοής. 
Εύκολη τοποθέτηση χωρίς καλώδια τεχνικό και μερεμέτια σε 1 λεπτό !
Μεγάλη εμβέλεια μεταξύ πομπού και φορητού δέκτη φθάνει τα 100 μέτρα σε ανοικτό χώρο !
Είναι ένα έξυπνο και οικονομικό σύστημα ασφαλείας, ένα μικρό θαύμα τεχνολογίας στα συστήματα προστασίας,  στα φθηνά gadget !
Ιδανικός για σπίτια, βεράντες για ειδοποίηση πριν μπει ο κλέφτης, καταστήματα, αποθήκες, εργαστήρια, camping, τροχόσπιτα, για χρήση ασύρματου ειδοποιητή από άρρωστο - ηλικιωμένο κ.λ.π. έχει και άλλες εφαρμογές στην καθημερινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ιδέες σας !

Τοποθετήστε τον πομπό (ραντάρ ανιχνευτή κίνησης) έξω από την πόρτα, το μπαλκόνι, το παράθυρο, τη σκάλα της εισόδου σας, στην είσοδο του καταστήματός σας.
Όταν ανιχνεύσει κίνηση ο πομπός θα στείλει ασύρματα σήμα στον φορητό δέκτη ο οποίος θα σας ειδοποιήσει με μία από τις 32 μελωδίες που θα επιλέξετε εσείς.
Στο δέκτη (ασύρματη σειρήνα) θα βρείτε διακοπτάκι για επιλογές.
Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών όσες και οι ιδέες σας:

Χρησιμοποιείστε το σαν ειδοποιητή.
Σε καταστήματα - επαγγελματικούς χώρους τοποθετείστε το στο στην είσοδο για να ενημερώσει εάν κάποιος πελάτης μπει στο κατάστημα.
Εάν δουλεύετε στο εργαστήριο (τεχνικό, ζαχαροπλαστείου κ.λ.π.), βρίσκεσθε στην αποθήκη ή σε σημείο που δεν έχετε οπτική επαφή με την είσοδο πάρτε μαζί σας τον φορητό δέκτη, και θα σας ειδοποιήσει όταν κάποιος πελάτης μπει στο κατάστημα.
Εάν έχετε μεγάλο κατάστημα και θέλετε να ενημερωθείτε εάν κάποιος πελάτης μπει σε χώρο που δεν θέλετε.
Εάν το σπίτι σας είναι κοντά στο κατάστημα χρησιμοποιείστε το σαν ασύρματο σύστημα συναγερμού παίρνοντας μαζί σας τον φορητό δέκτη και θα σας ειδοποιήσει σε πραγματικό χρόνο εάν κάποιος παραβιάσει το κατάστημα και θα τον πιάσετε στα πράσα !
Στο σπίτι σας τοποθετήστε τον πομπό (ραντάρ) έξω από την πόρτα, το μπαλκόνι σας, το παράθυρο, την σκάλα, το κήπο,  όταν κάποιος παραβιάσει τον χώρο, ο δέκτης θα σας ενημερώσει μέσα στο σπίτι με ένα ευχάριστο ήχο ντλίνγκ ντόνγκ, χωρίς ο δράστης να γνωρίζει ότι η παρουσία του έγινε αντιληπτή, έτσι λαμβάνετε τα μέτρα σας και αιφνιδιάζετε τον δράστη !
Εάν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας έξω ή κάτω από το σπίτι σας, τοποθετήστε στην καμπίνα το ραντάρ ανιχνευτή όταν κάποιος το παραβιάσει θα ειδοποιηθείτε από τον φορητό δέκτη και θα τον πιάσετε στα πράσα !
Πολλοί επαγγελματίες με φορτηγά ενώ κοιμούνται - ξεκουράζονται στην καμπίνα τους, πίσω στην καρότσα τους κλέβουν τα εμπορεύματα, με τον ειδοποιητή δεν θα μπορούν διότι εάν ο οδηγός έχει τοποθετήσει στην καρότσα τον πομπό ραντάρ, θα ειδοποιηθεί στην καμπίνα από τον φορητό δέκτη !
Κάνετε camping, έχετε τροχόσπιτο; Τοποθετείστε το ραντάρ ανιχνευτή έξω από την σκηνή, τροχόσπιτο και θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα ότι κάποιος πλησίασε από τον φορητό δέκτη !
Έχετε κάποιον ηλικιωμένο - άρρωστο και θέλετε να έχει την δυνατότητα να σας ειδοποιήσει άμεσα όταν σας χρειασθεί; Δώστε του το ραντάρ ανιχνευτή, όταν το αγγίξει θα σας ειδοποιήσει στο φορητό δέκτη ακόμα και εάν βρίσκεσθε έξω,στο διπλανό διαμέρισμα, στον πάνω ή κάτω όροφο !
 Εάν υπάρχει κάποιος με πρόβλημα ακοής στο σπίτι, ο φορητός δέκτης με το κλίπ ζώνης εκτός από τον ήχο θα ανάψει και λαμπάκι οπότε θα έχει και οπτική ένδειξη, μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί και σαν ασύρματο κουδούνι !
Χρησιμοποιήστε το εάν θέλετε το μικρό παιδί σας να μην βγει από την πόρτα ή πάει σε άλλο χώρο ! 

Χρησιμοποιείστε το επίσης σαν συναγερμό.
Τοποθετείστε το ραντάρ ανιχνευτή σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να προστατέψετε όταν απουσιάζετε στο σπίτι, το κατάστημα, την αποθήκη, το τροχόσπιτο, το σκάφος, την σκηνή, κ.λ.π
Απλή εγκατάσταση χωρίς καλώδια, ρεύμα (λειτουργεί με μπαταρίες), μερεμέτια.
Τοποθετήστε τον ανιχνευτή ραντάρ στον τοίχο (διαθέτει αυτοκόλλητο) ή απλά τοποθετήστε τον στο δάπεδο, τραπέζι, βιβλιοθήκη, ράφι κ.λ.π., βάλτε τρεις μπαταρίες  AAA  (δεν περιλαμβάνεται)
Τοποθετήστε στον φορητό δέκτη δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

  Στη συσκευασία περιλαμβάνει:
Ασύρματο ανιχνευτή κίνησης υπερύθρων.
Ασύρματο φορητό δέκτη.
Αυτοκόλλητο για τοποθέτηση στο τοίχο.

  Χαρακτηριστικά:
Μία μονάδα εσωτερικού χώρου και μία μονάδα πομπού με ανιχνευτή κίνησης
Με φωτεινή ένδειξη
Περιλαμβάνει αδιάβροχο ανιχνευτή κίνησης ΡΙR και δέκτη με στεγανότητα IP 44.
Επιλογή μεταξύ 32 μελωδιών
Ακτίνα ανιχνευτή κίνησης 6-8m
Εμβέλεια σε ανοιχτό χώρο 100m
Εμβέλεια σε κλειστό χώρο  30m
Εύκολη τοποθέτηση χωρίς καλώδια
Χαμηλή κατανάλωση
Ιδανικό για σπίτια, γραφεία, ιατρεία κλπ
Λειτουργεί με μπαταρίες 3x 1.5V AAA στον πομπό (μονάδα ανιχνευτή κίνησης) (δεν περιλαμβάνονται)
Λειτουργεί με μπαταρίες 2x 1.5 AA στον δέκτη (μονάδα εσωτερικού χώρου) (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις πομπού: 8,2x 5,5x 4,7 cm
Διαστάσεις δέκτη: 9x 4,3x 6,2 cm

Κατασκευαστής: TELCO i-218

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: