Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

To www.aktinion.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (καλούμενο στο εφεξής «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ») πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία ΑΚΤΙΝΙΟΝ ΑΕΒΕ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (καλούμενη στο εξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), η οποία εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Πατησίων 10, Τ.Κ. 10677, Τηλ. 210 3306501-2, Fax 210 3811643, ΑΦΜ 094463356, Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ. 1975701000.

Κάθε χρήστης / επισκέπτης με την είσοδο του και τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού Καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που αναγράφονται χωρίς καμιά εξαίρεση:

 

1. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί  ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, αφού ενημερώσει τους καταναλωτές μέσω του Καταστήματος.

 

2. Η εταιρεία ΔΕΝ ευθύνεται και ΔΕΝ δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται κατά την καταχώρηση των δεδομένων στις ηλεκτρονικές σελίδες.

 

3. Η εταιρεία ΔΕΝ ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που θα δημιουργηθούν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης της για κάθε αιτία.

 

4. Η εταιρεία ΔΕΝ ευθύνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναγράφονται στις ηλεκτρονικές σελίδες, αλλά υποχρεούται να ενημερώνει έγκαιρα τον καταναλωτή.

 

5. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, σημάτων, διακριτικών τίτλων κλπ.  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας (ή η Εταιρεία έχει την άδεια χρήσης αυτών) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή και αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου, η διάδοση ή μετάδοση αυτών ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς την γραπτή άδεια της Εταιρείας.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.aktinion.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προϊόντα, το e-mail σας κ.λπ. Με την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κοινοποιήσεις προς εσάς δύνανται να γίνονται και στην δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην εταιρεία και οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται από αυτή, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους με την Εταιρεία συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων τους για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναλλαγής τους με αυτήν, καθώς επίσης και της διαβίβασης για το σκοπό αυτό των στοιχείων τους σε υπαλλήλους της Εταιρείας.

Η ΑΚΤΙΝΙΟΝ ΑΕΒΕ με κανέναν τρόπο ΔΕΝ δημοσιοποιεί, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί, και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να προβεί σε διόρθωση των προσωπικών του στοιχείων ή και να περιορίσει ή ακυρώσει τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.aktinion.gr να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές κ.λπ. με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή μέσω του τηλεφώνου. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Δήλωση εμπιστευτικότητας

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το Kατάστημα μας χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

 

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα - βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την λήψη της παραγγελίας. Επίσης, το Κατάστημα έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον χρήστη τηλεφωνικά, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία.

Ο χρήστης, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έχει την δυνατότητα να ελέγξει την παραγγελία και να την διορθώσει αλλά απαιτείται να συμφωνήσει και να αποδεχτεί την εφαρμογή των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Πωλήσεων.

 

Οι αναγραφόμενες τιμές δίπλα από κάθε προϊόν είναι σε ΕΥΡΩ και περιλαμβάνουν τον εκάστοτε νόμιμο ΦΠΑ και ΔΕΝ περιλαμβάνουν το κόστος αποστολής. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ΔΕΝ είναι οι ίδιες με αυτές του φυσικού καταστήματος. Είναι πιθανόν σε κάποια προϊόντα να διαφοροποιούνται λόγω καλύτερων εκπτώσεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ειδικών προωθητικών ενεργειών του προμηθευτή, διαφορετικής χώρας προέλευσης κ.λπ.. Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΓΑΘΩΝ

 

Εάν τα προϊόντα που παραγγέλλονται δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επεξεργασίας της, η Εταιρεία επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και, κατά συνέπεια να μην καταρτίζεται η πώληση. Ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται και τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Σχετικά με τα προϊόντα που εμφανίζονται με την ένδειξη διαθέσιμα «κατόπιν παραγγελίας», ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνεί με την Εταιρεία ώστε να ενημερωθεί για το εάν και πότε τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η παράδοσή τους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Τα προϊόντα με την ένδειξη Διαθέσιμο βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας στον Ασπρόπυργο Αττικής και αποστέλλονται στον πελάτη εντός 2-4 εργάσιμων ημερών ανάλογα του τρόπου αποστολής και πληρωμής που θα επιλέξει. Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στο φυσικό μας κατάστημα και ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που βρίσκονται στο φυσικό μας κατάστημα.

 

1. Παραλαβή από κατάστημα

 

Στην περίπτωση που το προϊόν επιλέγεται από τον πελάτη προς παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα κατόπιν επιλογής του πελάτη, ο πελάτης θα ενημερώνεται για το πότε η παραγγελία είναι έτοιμη (συνήθως εντός 2-3ημερών) προς παραλαβή στο κατάστημα (επιβεβαίωση παραλαβής) . Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός 10 ημερών από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης παραλαβής.

 

Για την παραλαβή της παραγγελίας, εφόσον η παραγγελία έχει εξοφληθεί πριν την παραλαβή (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα) ο πελάτης θα επιδεικνύει επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (π.χ δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Αν ο πελάτης δεν θέλει να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του, αλλά επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να αποστέλλει ηλεκτρονικό μήνυμα προς την Εταιρεία αναφέροντας τα στοιχεία του προσώπου που θα παραλάβει την παραγγελία του. Μετά την παραλαβή  των προϊόντων, ο κίνδυνος  μεταβαίνει στον πελάτη, και οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που  παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός 10 ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

 

 2. Αποστολή στον τόπο επιλογής του πελάτη

 

Το Κατάστημα μας συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών Courier  προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες).

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 3 κιλών είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την Αθήνα και 4,80€ για την επαρχία. Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

 

Αντικαταβολή με Courier

 

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας δεν ξεπερνά τα 300,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 10 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί:

 

Αντικαταβολή

 

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Συναλλαγές πάνω από 1.500€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής.

 

Πιστωτική κάρτα

 

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το Kατάστημα μας χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας. Μετά την κατάθεση, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-3306501-2 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση, ή στείλτε μας μέσω fax στο 210-3811643 ή μέσω e-mail στο info@aktinion.gr, το αποδεικτικό της κατάθεσης.

 

EFG Eurobank Ergasias: 0026.0062.13.0200064402    IBAN: GR6502600620000130200064402

Εθνική Τράπεζα: 155-47067908                                  IBAN: GR08 0110 1550 0000 1554 7067 908

ALFA BANK: 415002002001870                                 IBAN: GR9801404150415002002001870

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

Βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013) σε κάθε σύμβαση από απόσταση, εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική, βιοτεχνική, ελευθέρια επαγγελματική κ.λπ.), τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες ξεκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών.

Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της ξεκάθαρης δήλωσης υπαναχώρησης, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η δήλωση αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία:

Με συστημένη επιστολή προς την εταιρεία μας ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην διεύθυνση: info@aktinion.gr. ή με fax στο: 210 3811643. Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη.

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω περιγραφόμενους τρόπους, θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής του ασκηθέντος δικαιώματος υπαναχώρησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή από υπαναχώρηση, είναι ότι θα πρέπει, τόσο το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία του να παραδοθούν στο κατάστημα μας στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προϊόντος, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, και φυσικά χωρίς φθορές στο ίδιο ή την συσκευασία του, η οποία (συσκευασία) θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση, το Kατάστημα μας δεν έχει καμία υποχρέωση να δεχθεί την επιστροφή του προϊόντος.

 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

 

- Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα  και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

 

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. Χρήση ενός προϊόντος συνιστά π.χ.: η εγκατάσταση, η θέση σε λειτουργία.

 

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεώς τους είναι αδύνατο να επιστραφούν με αποστολή.

 

- Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή εικόνας και ήχου ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.

 

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές / κουρευτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, κ.λπ.).

 

Ο καταναλωτής θα πρέπει να διαχειρίζεται κάθε προϊόν, που παραλαμβάνει με τον τρόπο εκείνο που θα διαχειριζόταν και θα εξέταζε αυτό και σε ένα φυσικό κατάστημα, ώστε να διαπιστώνει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη  λειτουργία του. Διαχείριση ενός προϊόντος, η οποία είναι διαφορετική από την ανωτέρω περιγραφή, δεν θα γίνεται δεκτή. Συνεπώς, ο καταναλωτής ενδέχεται να επιβαρυνθεί με τη μείωση της αξίας ενός προϊόντος, εφόσον η διαχείριση που έχει κάνει σε αυτό υπερβαίνει το αποδεκτό μέτρο.

 

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την προϋπόθεση ότι έχει επιστραφεί το προϊόν στην Εταιρεία, ο πελάτης θα λάβει ένα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας με το τίμημα της πώλησης, το οποίο θα εξοφλείται από την Εταιρεία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη. Ρητώς συμφωνείται και ο πελάτης παρέχει ήδη την ανέκκλητη εντολή και συναίνεσή του προς τούτο, η  Εταιρεία να δικαιούται να παρακρατά  από το επιστρεφόμενο ποσό τα έξοδα επιστροφής, τα οποία βαρύνουν  τον πελάτη καθώς και τυχόν αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής, φθοράς ή βλάβης του προϊόντος ή απομείωσης της αξίας του προϊόντος οφειλόμενης σε ενέργειες του πελάτη

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το Κατάστημα μας, καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους ή του επίσημου εισαγωγέα. Ο χρόνος διάρκειας της εγγύησης του κάθε προϊόντος, ενδέχεται να ποικίλει, ανάλογα με το προϊόν και την πολιτική εγγυήσεων της κάθε αντιπροσωπείας.

 

Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει:

α) Βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ)

β) Αναλώσιμα υλικά, όπως μπαταρίες, μύτες κολλητηριών, λάμπες, κλπ.

γ) Αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις, βελτιώσεις ή εξελίξεις που μπορούν να γίνουν σε όμοιες συσκευές.

 

Σε κάθε περίπτωση, και λόγω του μεγάλου όγκου διαφορετικών από την φύση τους προϊόντων, η Εταιρεία μας είναι πάντα στην διάθεση σας ώστε να καλύψει κάθε απορία σας σχετικά με την πολιτική εγγύησης των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, όπως επίσης να σας ενημερώσουμε για τον πάροχο της εγγύησης, το διάστημα της εγγύησης, το διάστημα αποκατάστασης της βλάβης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία.

 

 

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

 

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία του καταναλωτή, και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.