Κατηγορίες
HOUR NEW

Επιτοίχιο PoE Access Point EDIMAX WAP-1200

Επιτοίχιο PoE Access Point EDIMAX WAP-1200
Views: 2762 Κωδικός Προϊόντος: EDIMAX WAP-1200
SKU : 195-0076
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0 Product(s) Sold
Τιμή Λιανικής :

199,00€

Τιμή WEB :
189,60€
Ποσότητα: Καλάθι

Dual-Band Επιτοίχιο PoE Access Point 2x2 AC. Ιδανικό για SMB (μικρομεσαίες επιχειρήσεις).

- 802.11AC Dual-Band Υψηλής Ταχύτητας: IEEE 802.11ac ταυτόχρονη λειτουργία dual-band με ταχύτητα ασύρματης αναμετάδοσης έως και 12000Mbps.
- Εύκολη Εγκατάσταση: Επιτοίχιος σχεδιασμός, περιλαμβάνεται Kit εύκολης εγκατάστασης.
- Σχεδιασμένο για χρήση υψηλής έντασης: Υποστηρίζει ταυτόχρονα έως και 100 χρήστες, ιδανικό για σημεία μαζικής προσβασης στο διαδίκτυο και BYOD (Bring Your Own Device).
- Πολλαπλά SSID για την διαχείριση της ασφάλειας: Υποστηρίζει έως και 32 SSID (16 x 2.4GHz & 16 x 5GHz) ιδανικό για πολλαπλά τμήματα, ομάδες χρηστών, πελάτες ή επισκέπτες.
- Γρήγορη περιαγωγή: Ομαλή περιαγωγή μεταξύ των AP, χωρίς καθυστέρηση ή διακοπή, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση για βίντεο, ήχο και εφαρμογές συνεχούς ροής (streaming).
- Ευρεία Κάλυψη & Υψηλή Ευαισθησία: Ρυθμιζόμενη ισχύς εξόδου RF και υψηλής ευαισθησίας δέκτης για την ευρεία κάλυψη σε μεγάλους χώρους.
- Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: 1.5x μεγαλύτερη κάλυψη απ ότι ένα τυπικό AP ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για συσκευές Wi-Fi σε όλη την επιχείρηση.
- Power over Ethernet: Υποστηρίζονται τα πρωτόκολλα IEEE 802.3at PoE και IEEE 802.3af PSE out όπως και η τροφοδοσία μέσω αντάπτορα.
- Ενσωματωμένος RADIUS Server: Για τη διαχείριση έως και 256 λογαριασμών χρηστών.
- Εταιρικό περιβάλλον: Ιδανική επιλογή για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών εφαρμογών, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων, σχολεία, πανεπιστήμια, θέρετρα, λιανικού εμπορίου και άλλα.
- Κεντρική Διοχείριση: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), εύκολο στη χρήση web-based interface για κεντρική διαχείριση, υποστηρίζεται η αρχιτεκτονική σε σειρά των AP.

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- WAP1200 Access Point
- 2 x κεραίες
- Μαγνητική βάση στήριξης x 2 & Βίδες
- CD
- Γρήγορος οδηγός εγκατάστασης
- Καλώδιο Ethernet
- Αντάπτορας τροφοδοσίας
- Περίγραμμα για την εγκατάσταση της βάσης στήριξης


Premium Λύση για υπερυψηλές ταχύτητες AC1200
Το WAP1200 είναι μία premium ασύρματη λύση, σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν κορυφαία δικτυακή απόδοση. Το προϊόν διαθέτει την τελευταία 2x2 τεχνολογία 802.11ac IEEE για ταυτόχρονες dual-band ασύρματες ταχύτητες έως και 1200Mbps. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, βιομηχανικής ποιότητας κατασκευή, ενώ είναι φιλική προς το χρήστη μέσω ενός εκτεταμένου συνόλου λειτουργιών.

Ιδανικό για τις επιχειρήσεις που απαιτούν ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα - η σειρά Pro της Edimax διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων από γραφεία μέχρι σχολεία, πανεπιστήμια, ξενοδοχεία και νοσοκομεία. Μπορούν να ρυθμιστούν πολλαπλά SSID για διαφορετικά τμήματα ή ομάδες χρηστών, ενώ ο ενσωματωμένος διακομιστής RADIUS παρέχει πρόσθετη επαλήθευση σε μια επεκτάσιμη αρχιτεκτονική σε σειρά AP για την κεντρική διαχείριση πολλαπλών σημείων πρόσβασης. Υψηλής έντασης δυνατότηες για μέχρι 100 ταυτόχρονους χρήστες ιδανικό για BYOD χώρους ή άλλα περιβάλλοντα με μεγάλο όγκο χρηστών και ασύρματων συσκευών. Η λειτουργία Power over Ethernet (PoE) και μια web-based interface διαχείριση παρέχουν ευελιξία εγκατάστασης και εκτεταμένες επιλογές διαχείρισης για τα διάφορα εταιρικά τμήματα MIS και τους διαχειριστές του δικτύου.

Όταν η απόδοση και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, τότε θα χρειαστείτε και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό. Το Edimax Pro series έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την επιχείρησή σας και να σας παρέχει τη συνδεσιμότητα που θα χρειαστείτε κάθε μέρα, με εγγυημένη την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, το WAP1200 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασύρματης απόδοσης στην αγορά σήμερα.

Υψηλής απόδοσης σχεδιασμός για ταχύτητες έως και 1200Mbps Dual Band 11ac
Μοναδικής ασύρματης τεχνολογίας IEEE 802.11ac η οποία προσφέρει Giga-fast WiFi ταχύτητες που απαιτούνται πλέον σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η ταυτόχρονη 2.4GHz και 5GHz κάλυψη dual-band προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία για τις φορητές συσκευές. Ταχύτητες έως 300Mbps για την μπάντα των 2.4GHz και 867Mbps για τη ζώνη των 5GHz μπορούν να χειριστούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σε bandwidth εργασίες, ιδανικό για ήχο, βίντεο και φωνητικές εφαρμογές και πολύ πιο γρήγορα απ ότι τα παραδοσιακά 802.11n Wi-Fi. Επιπλέον τα προϊόντα της σειράς Edimax Pro διαθέτουν και άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού υψηλής απόδοσης, όπως πυκνωτές για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις παραδοσιακές λύσεις, παράγοντας λιγότερη θερμότητα και την παροχή αυξημένης σταθερότητας. Ανθεκτικό, στιβαρό και έτοιμο για χρήση.

Ευρεία Κάλυψη & πολλαπλά SSID
Με ρυθμιζόμενη ισχύ εξόδου RF και υψηλής ευαισθησίας δέκτη, τα Edimax Pro Access Points είναι εξοπλισμένα για να παρέχουν ευρεία κάλυψη όπου χρειάζεται περισσότερο. Κατάλληλο για μεγάλους χώρους σε όλα τα γραφεία ενός ορόφου, πατώματα καταστημάτων, τους θαλάμους του νοσοκομείου, ή αίθουσες συνεδριάσεων, προσφέροντας την ασύρματη κάλυψη που χρειάζεται για να λειτουργούν αποτελεσματικά οι χρήστες. Καλύψτε κάθε γωνιά της επιχείρησής σας και ξεχωρείστε τις ομάδες χρηστών, τις υπηρεσίες ή τους επισκέπτες με έως και 32 ξεχωριστά SSID με ανεξάρτητη ασφάλεια. Ευρεία, προσιτή κάλυψη Wi-Fi με ισχυρή ασφάλεια για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών της εταιρείας και την επίβλέψη της πρόσβασης σε εσωτερικά δίκτυα.

BYOD Λύσεις & Υψηλής κίνησης δικτύωση
Φέρτε τη δική σας συσκευή (BYOD-Bring your own device), μια τάση που γίνεται όλο και πιο γνωστή στις εταιρείες και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τα δικά τους smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές με τις πιο πρόσφατες cloud-εφαρμογές, με αποτέλεσμα το παραδοσιακό δίκτυο 2.4GHz να γεμίζει , οπότε η λύση στα 5GHz είναι απαραίτητη. Και σε γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία ή άλλα πολυσύχναστα σημεία πρόσβασης, τα Access Points θα πρέπει να διαχειριστούν ένα υψηλό όγκο δεδομένων των συνδεδεμένων χρηστών στο δίκτυο ανά πάσα στιγμή. Οι Edimax Pro λύσεις υποστηρίζουν τα τελευταία πρότυπα 802.11ac 2.4GHz και 5GHz dual-band Wi-Fi.

Μεγαλύτερο εύρος κάλυψης
Τα τυπικά Access Points μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά μια ακτίνα περίπου 25μ-30μ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Τα προϊόντα της σειράς Edimax Pro, μπορούν να καλύψουν έως και 1,5 φορές περισσότερο, εξαλείφοντας τις Wi-Fi νεκρές ζώνες.

Ξενοδοχεία, γραφεία, σχολεία και νοσοκομεία
Τα Access Point της σειράς Edimax Pro, με τεχνολογία υψηλής ταχύτητας 11ac για έως και 100 ταυτόχρονους χρήστες, είναι ιδανικά για ξενοδοχεία, θέρετρα, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, συνέδρια ή οπουδήποτε με μεγάλης κλίμακας χρήση ενός δικτύου, για εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ανίχνευση AP & Ασύρματη Απομόνωση
Υπάρχει δυνατότητα ανίχνευσης άλλων Access Point και SSID που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί σε κοντινό σημείο με κακόβουλη πρόθεση και τα απομονώνει μέσω L2 παρέχοντας την μέγιστη ασύρματη ασφάλεια.

Εύκολη στη χρήση σουίτα κεντρικής διαχείρισης δικτύου Network Management Suite (NMS)
H Edimax Pro NMS (Network Management Suite) είναι μια web-based πλατφόρμα διαχείρισης του ασύρματου δικτύου. Τα διάφορα τμήματα MIS μιας εταιρίας, μπορούν να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται την ισχυρή λειτουργικότητα ενός Edimax Pro Access Point, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας ένα εύκολο, απομακρυσμένο web-based interface που περιλαμβάνει ένα ταμπλό, χάρτη, στατιστικά κίνησης δεδομένων και λίστα με τους χρήστες. Οι ρυθμίσεις RADIUS, ρυθμίσεις ομάδων WLAN, ελέγχου πρόσβασης, ρυθμίσεις του δικτύου για επισκέπτες, αναβαθμίσεις firmware, μπορούν να διαχειρίστούν όλα κεντρικά από ένα μόνο σημείο ώστε ο χρόνος μη λειτουργίας του δικτύου να μειώνεται στο ελάχιστο, η αντιμετώπιση προβλημάτων να γίνεται άμεσα και να βελτιστοποίείται κατά το μέγιστο η απόδοση του δικτύου. Επίσης υπάρχουν σχέδια ζώνης και οδηγοί εγκατάστασης για την επέκταση και τη διαχείριση μεγάλων δικτύων με πολλαπλά Access Points.

AP Array
Η σουίτα της Edimax Pro Network Management Suite (NMS) υποστηρίζει την διαχείριση AP που έχουν εγκατασταθεί σε σειρά. Η σουίτα NMS μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα σημείο πρόσβασης και να υποστηρίξει έως 8 Edimax Pro AP μειώνοντας το κόστος και διευκολύνοντας την αποτελεσματική απομακρυσμένη διαχείριση τους. Τα σημεία πρόσβασης μπορούν να αναπτυχθούν και να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο με καλή αρχιτεκτονική που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα και να επεκταθεί στο μέλλον, μέσω ενός απλού στη χρήση interface και ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών.

Εύκολο κιτ εγκατάστασης
Στήριγμα τοίχου με βραχίονα και μαγνητικό πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:



Ετικέτες: EDIMAX, WAP-1200